Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Birokkalı alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meşguliyetan herkesin favori renkleri arasındadır.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a global membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir sülale dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen yoğun gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Fil çekici rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu arada duvara az buçuk tutum dâhil etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabilinden antrasit duvar boyas uygulamalardan da lütuf alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Özellikle bu yıl gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla bile sıklıkla dekore edildi. Kostak fakat abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce çağdaş bir yer tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit, birfena tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden dokumalmış mobilyalar tercih edin.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cihet gösterilmesi matlup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı esaslıca sektörler şunlardır:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri önemli bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve ortam antrasit gri boya malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir atmosfer kazandırır.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya kafalandığını goldfix son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde yan yer koridorlar evin atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit tonları denk odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek mecra odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page