Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla adidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Parafin duvarlarla ya da sarı yahut altın üzere sair celi renklerle kontrast oluşturmadığı karınin odanın daha cesim görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok yaldırak olmayan koyu renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak karınin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Habitat gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve valör tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler aracılığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Ocak sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve diğer renklerle harmonik bir akort esenlar.

Bedduaşap tedirgin etmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve alışverişlevsel bir korner oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Bedduaşap detaylarla üstelik yaratır. şekersiz başüstüneğu kadar da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim isabetli uygulanabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı antrasit gri boya canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve çağcıl bir stil tesis etmek isteyenler karınin idealdir.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler yürekin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak mekân düzenıyor.

Antrasit rengi ekseriya hararetli gri yahut yağız olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kâmil bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile öbür dekorasyon unsurlarıyla aliyyülâlâ bir uyum derunerisindedir.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu ortamında bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile berenarı kullanışlı ve süsleyici bir yaşam kayranı tasarlayabilirsiniz.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Modern yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde yan düz celi gri huzurlu bir ortam esenlıyor. Koridorlara uygulanan en oflaz üç renk arasında yalınlık gri antrasit gri boya rengi bulunuyor. Hamam bir gökyüzü oluşturan degaje gri renk mekanlara vâsilik antrasit gri boya ve derinlik sıkıyor.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page